ინგრედიენტები
- შაქრიანი ნაღები;
- ჟოლოს კონცენტრირებული პასტა;
- თეთრი შოკოლადი;
- ფირფიტები.
მომზადების წესი
წინასწარ შეძენილ, სასურველი ცომის მზა ფირფიტებზე ვათავსებთ მოცვის კრემს და ვიწყებთ დესერტის აწყობას ფენებით. ზემოდან გასაფორმებლად, მოვაყაროთ მარილიანი კარამელის ბურბუშელები.
ჟოლოს კრემის მომზადების წესი: 300 გრ ამოყვანილ შაქრიან ნაღებში ვუმატებთ 80 გრ 33%-იან თეთრ შოკოლადს, შემდეგ კი 80 გრ ჟოლოს კონცენტრირებულ პასტას. ავთქვიფოთ, ვიდრე ერთგვაროვან მასას არ მივიღებთ, შემდეგ ვათავსებთ მაცივარში 1 საათის განმავლობაში. მზა საოცარ ფაფუკ კრემს ვათავსებთ საკონდიტრო ტომარაში და გამოგვყავს უგემრიელეს ფირფიტებზე.