შოკოლადის პუდინგი
ინგრედიენტები:
- Simply delish – შოკოლადის კეტო პუდინგის მთლიანი შეკვრა;
- Eco Mil-ის ნუშის/ქოქოსის რძე – 1 ,1/4 ჭიქა.
მომზადების წესი მარტივია:
simply delish შოკოლადის კეტო პუდინგის მთლიან შეკვრას ვურევთ Eco Mil-ის რძეში. გამოდის 4 ულუფა და თითოს მხოლოდ 30 კალორია აქვს. Fat 0, Carbs 8, Total sugar 0, Protein <1
ძალიან უხდება სხვადასხვა სახის კენკრა და გრანოლა.
View this post on Instagram
ქეილისა და ავოკადოს სალათი
ინგრედიენტები:
- რუკოლა, ისპანახი, ან ქეილი; ჭიქა ჩერი პომიდორი – 50 გრამი; 1 ცალი საშუალო ზომის კიტრი; 1 ცალი ავოკადო; 250 გრამი მუხუდო.
- დრესინგი:
- მწვანილი გემოვნებით;
- 1/4 ჭიქა ავოკადოს ზეთი (La Croix Verte);
- 2 კბილი ნიორი;
- 2 ჩაის კოვზი ქოქოსის ძმარი (შეიძლება ლიმონთან კომბინაციაში) – Coconut Secret;
- მარილი და პილპილი გემოვნებით.
- ტოპინგი:
- სუფრის კოვზი კანაფის მარცვლები (Manitoba harvest)
მომზადების წესი:
მუხუდო წინასწარ დაალბეთ რამდენიმე საათით, რათა იოლად მოხარშოთ. კიტრი, ავოკადო და ჩერი პომიდორი მოზრდილ ნაჭრებად დაჭერით, ქეილი გაათავისუფლეთ უხეში ნაწილებისგან და ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ ჯამში.
დრესინგისთვის ნიორი დაჭყლიტეთ და შეურიეთ სხვა ინგრედიენტებს.
მოასხით დრესინგი ჯამში მოთავსებულ პროდუქტს, მოაყარეთ კანაფის მარცვლები. მიირთვით Joice-ის ჩიას კეტო კრეკერთან ერთად.