„მილინ პარასი“ ქართულ ბაზარზე 2016 წლიდან ოპერირებს. ის პირველი და საუკეთესო წისქვილკომბინატია ფინეთში. თითქმის საუკუნოვანი გამოცდილების გათვალისწინებით, კომპანია 1928 წლიდან დღემდე უმაღლესი ხარისხის ბურღულეულს აწარმოებს.
„მილინ პარასი“ საზოგადოებას სთავაზობს ბურღულეულის ფართო არჩევანს. ასორტიმენტში წარმოდგენილია ისეთი სახეობები, როგორებიცაა შვრია, შვრიის ქატო, წიწიბურა, 4 მარცვალი, ბრინჯი, ფეტვი, ხორბალი, შვრია+წიწიბურა და ა.შ. „მილინ პარასის“ არჩევანით მომხმარებელი იღებს არა მხოლოდ ტრადიციულ ფინურ ხარისხს, არამედ უგემრიელეს და ჯანსაღ პროდუქტს მთელი ოჯახისათვის.
„მილინ პარასის“ მარცვლეულის მოსავალი მოჰყავთ რანდომიზებულ გაყოფილ ნაკვეთზე. პოლარულ ღამეები, ნიადაგში ყოფნის ხანგრძლივი დრო და ტემპერატურა მარცვალს უმაღლეს ხარისხს სძენს. კომპანიას შემუშავებული აქვს დაფქვისა და გადამუშავების თანამედროვე ტექნოლოგია, რომლის დამსახურებით ბურღული ინარჩუნებს კვების ყველა ღირებულებასა და ფუნქციურ თავისებურებებს.
საწარმოში თანამედროვე აღჭურვილობის, მრავალსაფეხურიანი ხარისხის კონტროლისა და ნედლეულის გამწმენდი სისტემის საშუალებით, ფანტელები იწმინდება ყველა მინარევისგან, ქიმიური დამუშავების გარეშე. ჩვენ ვითვალისწინებთ ჯანსაღი კვების თანამედროვე რეკომენდაციებს და ვცდილობთ მრავალათასწლოვანი ტრადიცია მიღებულ სტანდარტს შევუსაბამოთ.
არაერთ ჯილდოსთან ერთად, კომპანია ფლობს ISO FSSC 22000-ს − დიდი ბრიტანეთის სურსათის უვნებლობის უმაღლეს სერტიფიკატსა და მენეჯმენტის უმაღლესი ხარისხის სერტიფიკატებს.
შვრიის ქატო
ზაფხულის დადგომასთან ერთად, ჩვენი საზრუნავი ზედმეტი კილოგრამებისგან თავის დაღწევაა. ამისათვის ჩვენ უნდა ვეცადოთ თავი ავარიდოთ მონოდიეტებს და უბრალოდ ცხოვრების წესი გავხადოთ უფრო ჯანსაღი. სასურველია, ფიზიკურ დატვირთვასთან (ვარჯიში) ერთად სწორი კვება და კონკრეტულად ჯანსაღი საუზმე ჩვენი დღის განუყოფელი ნაწილი იყოს. ამაში კი „მილინ პარასის“ შვრიის ქატო დაგეხმარებათ.
1928-ის შვრიის ქატო უნიკალური, ბალანსირებული შემადგენლობით იდეალური პროდუქტია ნებისმიერი ასაკის ადამიანისთვის.
- წმენდს ორგანიზმს ტოქსინებისა და წიდებისაგან
- საუკეთესო საშუალებაა წონის კორექციისთვის
- გამოიყენება დიეტოთერაპიის დროს და იდეალურია ცილოვანი დიეტისას
- აქვეითებს მადას და ადვილად ანაყრებს
- ხელს უშლის ნახშირწყლებისა და ცხიმების შეწოვას ორგანიზმში
- რეგულარული მიღება ამაღლებს ორგანიზმის იმუნიტეტს
- ხსნის შეკრულობასა და მეტეორიზმს
- აუმჯობესებს ნაწლავის მიკროფლორას
- ამცირებს სისხლში ქოლესტერინის დონეს და არეგულირებს შაქრის დონეს
შვრიის ქატოს მომზადება ძალიან მარტივად, რამდენიმე გზით შეგიძლიათ. მთავარია დაიცვათ მისი დღიური ნორმა − 2 სუფრის კოვზი. ქატოს სუფთა სახით მომზადება ხდება შემდეგი წესით: 1 ჩ/კ ქატოს დაასხით ადუღებული წყალი და გააჩერეთ 15-20 წუთით. შემდეგ გადაუწურეთ წყალი და მიიღეთ დარჩენილი ფაფისებრი მასა. შეგიძლიათ გახსნათ კეფირში, მაწონში ან იოგურტშიც (გააჩერეთ 15 წუთით და მიირთვით) ან გამოიყენოთ სალათებში, კერძებში, დესერტებში, ნამცხვრებში და ა.შ.
„მილინ პარასის“ პროდუქციის შეძენა შესაძლებელია როგორც სააფთიაქო ქსელებში, ასევე ქსელურ მარკეტებსა და ონლაინმაღაზიებში, მთელი საქართველოს მასშტაბით.