• ჩვენ შესახებ
  • კონტაქტი
  • რეკლამა
  • კონფიდენციალურობის პოლიტიკა
  • საიტის არქივი
  • OK! ჟურნალი
    • რედაქტორისგან
    • OK! ექსკლუზივი
    • ინტერვიუ
    • პროექტები
    • OK! ბათუმი
    • OK! ქუთაისი
  • OK! News
  • OK! ბიზნეს სელებრითი
  • OK! მენეჯერი
  • OK! Doctors
  • OK! Sport
  • OK! ვიდეო
    • OK! მასპინძელი
    • OK! ჭიქა ყავასთან
    • OK! ჭიქა ღვინოსთან
    • OK! სახლში
    • OK! სხვა კითხვები
    • OK! მეგობრები
    • OK! Story
    • OK! ტეხავს
  • OK! Business
შედეგები არ არის
ყველა შედეგის ნახვა
  • OK! ჟურნალი
    • რედაქტორისგან
    • OK! ექსკლუზივი
    • ინტერვიუ
    • პროექტები
    • OK! ბათუმი
    • OK! ქუთაისი
  • OK! News
  • OK! ბიზნეს სელებრითი
  • OK! მენეჯერი
  • OK! Doctors
  • OK! Sport
  • OK! ვიდეო
    • OK! მასპინძელი
    • OK! ჭიქა ყავასთან
    • OK! ჭიქა ღვინოსთან
    • OK! სახლში
    • OK! სხვა კითხვები
    • OK! მეგობრები
    • OK! Story
    • OK! ტეხავს
  • OK! Business
შედეგები არ არის
ყველა შედეგის ნახვა
OK Magazine
შედეგები არ არის
ყველა შედეგის ნახვა
მთავარი Gastro

#OK! მარტივად მოსამზადებელი რეცეპტი

March 11, 2023
საკითხავი დრო: 1 min read

თევზი ბროწეულის ბაჟეში

1 კგ  თევზი (შესაძლებელია გამოვიყენოთ ნებისმიერი თევზი, მათ შორის თევზის ფილე)

500 გრ  გატარებული ნიგოზი

4-5 კბილი ნიორი

5 ცალი ტკბილი ბროწეულის წვენი

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესი

თევზი დავამუშაოთ, ამოვავლოთ პურის ფქვილში, რომელიც შეზავებულია მარილით.

მოვბრაწოთ გახურებულ ტაფაზე, რომელსაც ჯერ ვასხამთ ზეთს (სასურველია ზეითუნის) და შემდეგ ვამატებთ კარაქს.

თევზს რამდენიმე წუთი მაღალ ტემპერატურაზე ვბრაწავთ.

უკვე მობრაწული ნაჭრები სასურველია შემდეგ სრულ მომზადებამდე გადავიტანოთ ღუმელში, რომელსაც წინასწარ ვაცხელებთ 160 გრადუსამდე ზედა და ქვედა წვით.

თევზის მომზადებულ ნაჭრებს ვაწყობთ გასაცივებლად.

 

200 გრ გატარებულ ნიგოზს ვამატებთ დაჭყლეტილ ნიორს, მარილს და ვასხამთ ადუღებულ წყალს. წყალს ვამატებთ იმდენს, რომ სქელი ფაფა მივიღოთ.

სურვილის მიხედვით შესაძლებელია მიღებული მასა დავაბლენდეროთ.

როდესაც ნიგვზიანი ფაფა გაცივდება, ვათხელებთ სასურველ  კონსისტენციამდე ბროწეულის წვენით. თუ ვაპირებთ კერძის მეორე დღეს გამოყენებას, შესაძლებელია წვენი წინდაწინ წამოადუღოთ და გააცივოთ (თავიდან ავიცილებთ პროდუქტის მალე გაფუჭებას).

შეგვიძლია მიღებულ სოუსს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი (სურვილის მიხედვით).

სოუსში ვდებთ თევზს უშუალოდ სუფრასთან მიტანის წინ.

 

ასევე გაეცანი

#OK! რესტორანი „დანდიანა“ – ნეტარების საბადო, ბედნიერებისა და კმაყოფილების სინთეზი
Gastro

#OK! რესტორანი „დანდიანა“ – ნეტარების საბადო, ბედნიერებისა და კმაყოფილების სინთეზი

July 8, 2025
#OK! რესტორანი პანორამა –  ადგილი, სადაც ყოველთვის მნიშვნელოვანი ხარ
Gastro

#OK! რესტორანი პანორამა –  ადგილი, სადაც ყოველთვის მნიშვნელოვანი ხარ

June 17, 2025
#OK! ჯანსაღი კვების მნიშვნელობა ჯანმრთელობისთვის
Gastro

#OK! ჯანსაღი კვების მნიშვნელობა ჯანმრთელობისთვის

June 24, 2025
#OK! “იაკუძა ლაუნჯი” – ახალი აზიური გამოცდილება
Gastro

#OK! “იაკუძა ლაუნჯი” – ახალი აზიური გამოცდილება

March 18, 2025

ახლა კითხულობენ

#OK! De L’art – სრული მომსახურება ქეითერინგის მიმართულებით

#OK! De L’art – სრული მომსახურება ქეითერინგის მიმართულებით

September 5, 2022
#OK! რა უნდა გავითვალისწინოთ ბიუჯეტური მოგზაურობის დასაგეგმად

#OK! რა უნდა გავითვალისწინოთ ბიუჯეტური მოგზაურობის დასაგეგმად

February 6, 2023
#OK! “ბიჭს ველოდები” – ხვიჩა კვარაცხელია და ნიცა თავაძე პირველ შვილს ელოდებიან

#OK! “ბიჭს ველოდები” – ხვიჩა კვარაცხელია და ნიცა თავაძე პირველ შვილს ელოდებიან

March 28, 2024
#OK! „მედფემი“ – არსებობის ერთი წელი და მრავალი წარმატება

#OK! „მედფემი“ – არსებობის ერთი წელი და მრავალი წარმატება

October 14, 2024

კვირის ჰიტები

#OK! ჩვენ ვაძლიერებთ ერთმანეთს – „საქართველოს ქალ აუდიტორთა და იურისტთა ასოციაცია“ 5 წლისაა

#OK! ჩვენ ვაძლიერებთ ერთმანეთს – „საქართველოს ქალ აუდიტორთა და იურისტთა ასოციაცია“ 5 წლისაა

July 8, 2025
#OK! რესტორანი „დანდიანა“ – ნეტარების საბადო, ბედნიერებისა და კმაყოფილების სინთეზი

#OK! რესტორანი „დანდიანა“ – ნეტარების საბადო, ბედნიერებისა და კმაყოფილების სინთეზი

July 8, 2025
#OK! ბიზნესლაუნჯით სარგებლობა მგზავრებს – ქუთაისის საერთაშორისო აეროპორტის ახალი სერვისი

#OK! ბიზნესლაუნჯით სარგებლობა მგზავრებს – ქუთაისის საერთაშორისო აეროპორტის ახალი სერვისი

July 4, 2025
#OK! ამბებად მოყოლილი კულინარია „სთორიში“

#OK! ამბებად მოყოლილი კულინარია „სთორიში“

July 8, 2025
  • ჩვენ შესახებ
  • კონტაქტი
  • რეკლამა
  • კონფიდენციალურობის პოლიტიკა
  • საიტის არქივი

შედეგები არ არის
ყველა შედეგის ნახვა
  • OK! ჟურნალი
    • რედაქტორისგან
    • OK! ექსკლუზივი
    • ინტერვიუ
    • პროექტები
    • OK! ბათუმი
    • OK! ქუთაისი
  • OK! News
  • OK! ბიზნეს სელებრითი
  • OK! მენეჯერი
  • OK! Doctors
  • OK! Sport
  • OK! ვიდეო
    • OK! მასპინძელი
    • OK! ჭიქა ყავასთან
    • OK! ჭიქა ღვინოსთან
    • OK! სახლში
    • OK! სხვა კითხვები
    • OK! მეგობრები
    • OK! Story
    • OK! ტეხავს
  • OK! Business
  • OK! კულტურა
  • OK! შოუ ბიზნესი
  • OK! Books
    • Fashion
    • Health & Beauty
    • Décor
    • Travel
    • Gastro
    • Techno
  • OK! Events
    • OK! Talk
    • OK! ვახშამი
  • OK! ტესტები