Book-ი გიამბობთ „გრილ მორის“ შესახებ, რომელიც ბაზარზე პოზიციონირებს, როგორც ამერიკული სტილის რესტორანი, რომელიც პრემიუმხარისხის პროდუქტებისგან ამზადებს ექსკლუზიურ კერძებს, ყველა კატეგორიის ადამიანის სურვილებისა და მოთხოვნების გათვალისწინებით.
რესტორნის მთავარ იდეას წარმოადგენს ხარისხიანი პროდუქტის შექმნა კომფორტულ და მყუდრო გარემოში. „გრილ მორი“ სტუმრებს თბილისის ცენტრში, პ. ქავთარაძის ქ. N39-სა და ი. ჭავჭავაძის გამზ. N10-ში, გამწვანებულ გარემოში მასპინძლობს, რომელიც თავს ქალაქგარეთ გაგრძნობინებთ და საშუალებას მოგცემთ, თავი დააღწიოთ დამღლელი დღის რუტინას.
რესტორნის ერთ-ერთ მთავარ უპირატესობას ისიც წარმოადგენს, რომ სტუმარს შესაძლებლობა აქვს, ღია სამზარეულოში თავად ნახოს, თუ როგორ მზადდება მის მიერ შეკვეთილი კერძი.
მოღიმარი თანამშრომლები კი თბილ და მეგობრულ ატმოსფეროს ქმნიან და სტუმრებს თავს ისე აგრძნობინებენ, როგორც საკუთარ სახლში.
„გრილ მორში“ მომსახურების ხარისხი პროდუქტის ხარისხის შესაბამისია. კერძების ტესტირება გრძელდებოდა 6 თვის განმავლობაში, მოწვეული და ადგილობრივი შეფების აქტიური ჩართულობით. შეიქმნა ექსკლუზიური გემოები, რომლის დაგემოვნებაც მხოლოდ „გრილ მორშია“ შესაძლებელი. აქედან ერთ-ერთი არის 6 სხვადასხვა ყველის ბურგერი, რომელიც კომპანიის ნიშა გახდა.
„გრილ მორი“ კერძებს მომხმარებლისთვის ყოველდღიურად განახლებადი, პრემიუმხარისხის, ადგილზე წარმოებული პროდუქტებით ქმნის. კონცეფციიდან გამომდინარე, რესტორანი მშობლებისა და ჯანსაღი ცხოვრების წესის მქონე ადამიანებისთვისაც სანდო და მოთხოვნად ადგილად იქცა.