• ჩვენ შესახებ
  • კონტაქტი
  • რეკლამა
  • კონფიდენციალურობის პოლიტიკა
  • საიტის არქივი
  • OK! ჟურნალი
    • რედაქტორისგან
    • OK! ექსკლუზივი
    • ინტერვიუ
    • პროექტები
    • OK! ბათუმი
    • OK! ქუთაისი
  • OK! News
  • OK! ბიზნეს სელებრითი
  • OK! მენეჯერი
  • OK! Doctors
  • OK! Sport
  • OK! ვიდეო
    • OK! მასპინძელი
    • OK! ჭიქა ყავასთან
    • OK! ჭიქა ღვინოსთან
    • OK! სახლში
    • OK! სხვა კითხვები
    • OK! მეგობრები
    • OK! Story
    • OK! ტეხავს
  • OK! Business
შედეგები არ არის
ყველა შედეგის ნახვა
  • OK! ჟურნალი
    • რედაქტორისგან
    • OK! ექსკლუზივი
    • ინტერვიუ
    • პროექტები
    • OK! ბათუმი
    • OK! ქუთაისი
  • OK! News
  • OK! ბიზნეს სელებრითი
  • OK! მენეჯერი
  • OK! Doctors
  • OK! Sport
  • OK! ვიდეო
    • OK! მასპინძელი
    • OK! ჭიქა ყავასთან
    • OK! ჭიქა ღვინოსთან
    • OK! სახლში
    • OK! სხვა კითხვები
    • OK! მეგობრები
    • OK! Story
    • OK! ტეხავს
  • OK! Business
შედეგები არ არის
ყველა შედეგის ნახვა
OK Magazine
შედეგები არ არის
ყველა შედეგის ნახვა
მთავარი Gastro

#OK! მარტივად მოსამზადებელი რეცეპტი

March 11, 2023
საკითხავი დრო: 1 min read

თევზი ბროწეულის ბაჟეში

1 კგ  თევზი (შესაძლებელია გამოვიყენოთ ნებისმიერი თევზი, მათ შორის თევზის ფილე)

500 გრ  გატარებული ნიგოზი

4-5 კბილი ნიორი

5 ცალი ტკბილი ბროწეულის წვენი

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესი

თევზი დავამუშაოთ, ამოვავლოთ პურის ფქვილში, რომელიც შეზავებულია მარილით.

მოვბრაწოთ გახურებულ ტაფაზე, რომელსაც ჯერ ვასხამთ ზეთს (სასურველია ზეითუნის) და შემდეგ ვამატებთ კარაქს.

თევზს რამდენიმე წუთი მაღალ ტემპერატურაზე ვბრაწავთ.

უკვე მობრაწული ნაჭრები სასურველია შემდეგ სრულ მომზადებამდე გადავიტანოთ ღუმელში, რომელსაც წინასწარ ვაცხელებთ 160 გრადუსამდე ზედა და ქვედა წვით.

თევზის მომზადებულ ნაჭრებს ვაწყობთ გასაცივებლად.

 

200 გრ გატარებულ ნიგოზს ვამატებთ დაჭყლეტილ ნიორს, მარილს და ვასხამთ ადუღებულ წყალს. წყალს ვამატებთ იმდენს, რომ სქელი ფაფა მივიღოთ.

სურვილის მიხედვით შესაძლებელია მიღებული მასა დავაბლენდეროთ.

როდესაც ნიგვზიანი ფაფა გაცივდება, ვათხელებთ სასურველ  კონსისტენციამდე ბროწეულის წვენით. თუ ვაპირებთ კერძის მეორე დღეს გამოყენებას, შესაძლებელია წვენი წინდაწინ წამოადუღოთ და გააცივოთ (თავიდან ავიცილებთ პროდუქტის მალე გაფუჭებას).

შეგვიძლია მიღებულ სოუსს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი (სურვილის მიხედვით).

სოუსში ვდებთ თევზს უშუალოდ სუფრასთან მიტანის წინ.

 

ასევე გაეცანი

#OK! ისტორიების მატარებელი სასტუმრო „მემუარი“
Gastro

#OK! ისტორიების მატარებელი სასტუმრო „მემუარი“

July 10, 2025
#OK! რესტორანი „დანდიანა“ – ნეტარების საბადო, ბედნიერებისა და კმაყოფილების სინთეზი
Gastro

#OK! რესტორანი „დანდიანა“ – ნეტარების საბადო, ბედნიერებისა და კმაყოფილების სინთეზი

July 8, 2025
#OK! რესტორანი პანორამა –  ადგილი, სადაც ყოველთვის მნიშვნელოვანი ხარ
Gastro

#OK! რესტორანი პანორამა –  ადგილი, სადაც ყოველთვის მნიშვნელოვანი ხარ

June 17, 2025
#OK! ჯანსაღი კვების მნიშვნელობა ჯანმრთელობისთვის
Gastro

#OK! ჯანსაღი კვების მნიშვნელობა ჯანმრთელობისთვის

June 24, 2025

ახლა კითხულობენ

#OK!  Atenk – ხორცპროდუქტების მრავალფეროვანი არჩევანი

#OK! Atenk – ხორცპროდუქტების მრავალფეროვანი არჩევანი

August 16, 2023
#OK! სტილის ინსპირაცია ირინა შეიკისგან! მოდელი SKIMS-ის კაბას მწვანე პიჯაკს უხამებს!

#OK! სტილის ინსპირაცია ირინა შეიკისგან! მოდელი SKIMS-ის კაბას მწვანე პიჯაკს უხამებს!

May 3, 2021
#OK! გიორგი გასვიანი და მარიტა მელიქიშვილი მალე მშობლები გახდებიან! წყვილი პირველ შვილს ელოდება!

#OK! გიორგი გასვიანი და მარიტა მელიქიშვილი მალე მშობლები გახდებიან! წყვილი პირველ შვილს ელოდება!

March 16, 2022
#OK! „ჩემი და ჩემი შვილის პირველი ცეკვა“ – ნათია თოდუა შვილის უსაყვარლეს კადრებს გვიზიარებს!

#OK! „ჩემი და ჩემი შვილის პირველი ცეკვა“ – ნათია თოდუა შვილის უსაყვარლეს კადრებს გვიზიარებს!

July 14, 2023

კვირის ჰიტები

#OK! Wimbledon 2025 ფინალურ ფაზაში შევიდა – საინტერესო ფაქტები ტურნირის შესახებ

#OK! Wimbledon 2025 ფინალურ ფაზაში შევიდა – საინტერესო ფაქტები ტურნირის შესახებ

July 12, 2025
ეს ქალაქი სითბოს, ხასიათს და ისტორიას ისე აერთიანებს, როგორც არავინ არსად – არჩილ ჯალაღონია

ეს ქალაქი სითბოს, ხასიათს და ისტორიას ისე აერთიანებს, როგორც არავინ არსად – არჩილ ჯალაღონია

July 12, 2025
#OK! საკონდიტრო „რაფაელო“ – დაუვიწყარი გემო და საუცხოო ვიზუალი, რომელიც თქვენს დღეს დღესასწაულად გარდაქმნის!

#OK! საკონდიტრო „რაფაელო“ – დაუვიწყარი გემო და საუცხოო ვიზუალი, რომელიც თქვენს დღეს დღესასწაულად გარდაქმნის!

July 8, 2025
#OK! ვირტუალური რეალობა შფოთვისა და დეპრესიის სამკურნალოდ – როგორ მუშაობს VR ფსიქოთერაპიაში?

#OK! ვირტუალური რეალობა შფოთვისა და დეპრესიის სამკურნალოდ – როგორ მუშაობს VR ფსიქოთერაპიაში?

July 10, 2025
  • ჩვენ შესახებ
  • კონტაქტი
  • რეკლამა
  • კონფიდენციალურობის პოლიტიკა
  • საიტის არქივი

შედეგები არ არის
ყველა შედეგის ნახვა
  • OK! ჟურნალი
    • რედაქტორისგან
    • OK! ექსკლუზივი
    • ინტერვიუ
    • პროექტები
    • OK! ბათუმი
    • OK! ქუთაისი
  • OK! News
  • OK! ბიზნეს სელებრითი
  • OK! მენეჯერი
  • OK! Doctors
  • OK! Sport
  • OK! ვიდეო
    • OK! მასპინძელი
    • OK! ჭიქა ყავასთან
    • OK! ჭიქა ღვინოსთან
    • OK! სახლში
    • OK! სხვა კითხვები
    • OK! მეგობრები
    • OK! Story
    • OK! ტეხავს
  • OK! Business
  • OK! კულტურა
  • OK! შოუ ბიზნესი
  • OK! Books
    • Fashion
    • Health & Beauty
    • Décor
    • Travel
    • Gastro
    • Techno
  • OK! Events
    • OK! Talk
    • OK! ვახშამი
  • OK! ტესტები