ჩიას პუდინგი გრანოლათი
ჩიას პუდინგისთვის რძე ძალიან მნიშვნელოვანი ინგრედიენტია. სწორედ ის განსაზღვრავს პროდუქტის საბოლოო გემოს. „ევროპროდუქტში“ რძის დიდი არჩევანია, ჩიას ძალიან უხდება:
- საღი რძე – Granarol;
- ვიტამინებით გამდიდრებული – Ell & Vire;
- ბრინჯის, ან ქოქოსის, ულაქტოზო, უგლუტენო სამარხვო სასმელი – „სკოტი“.
- ჩვენ Granarol გამოვიყენეთ.
ინგრედიენტები:
- ჩიას მარცვლები – 1 სუფრის კოვზი;
- Granarolo უმაღლესი ხარისხის ულტრაპასტერიზებული რძე – 200 გრ;
- ორგანული მიუსლი Alce Nero მთლიანი შვრიის ფანტელი შავი შოკოლადითა და ნუშით – 2 ჩაის კოვზი;
- თხილი და ქიშმიში Klein Export ასორტი – თქვენი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
ჩიას მარცვლებს დავასხათ რძე და დავაყოვნოთ 1 საათით. შესქელებულ მასას მოაყარეთ გრანოლა და თხილეული, მორთეთ პიტნის ცოცხალი ფოთლით.
ჩიას პუდინგი უამრავ მიკროელემენტს შეიცავს და ძალიან სასარგებლოა ჯანმრთელობისთვის.
ბექა ბელქანია