ხორცპროდუქტების კომპანია “Atenk-ი” 30 წელი ლიდერია სომხურ ბაზარზე. კომპანიამ პირველი ფილიალი თბილისში, პეკინის 25ნოემრში 2019 წელს გახსნა.
Atenk-ის ხორცპროდუქტების მაღაზიათა ქსელში თქვენ შესძლებთ ისიამოვნოთ მრავალფეროვანი და გამორჩეული გემოებით; ბასტურმა, სუჯუხი, ძეხვეული, შაშხი, ხორცის რულეტები, დელიკატესები და ნახევრად ფაბრიკატები.
პროდუქციის განსაკუთრებულობას განაპირობებს დამზადების ტრადიციული წესი – შრობის და მომწიფების სპეციალურ სათავსოში, განსაკუთრებული პირობების დაცვით. მაგალითად: ბასტურმის დამზადების პროცესი 35-45 დღე გრძელდება, ასევე მომწიფების დროს ხორცი შრება საშრობში და კარგავს წონის 40-50% – ს.
Atenk- ი ფასეულობები რომლებიც ჰქმნიან ხარისხს!