წლებია, რაც ბარ-რესტორანი „პაოლო“ მომხმარებელს გამორჩეული ესთეტიკით, თბილი გარემოთი და ქართულ-ევროპული გემოებით ანებივრებს. ბარ-რესტორნის მენეჯერი, გიორგი კოპალიანი მომსახურების სერვისზე, სიახლეების და სამომავლო გეგმების შესახებ გვესაუბრება.
რამდენი წელია ფუნქციონირებს და სად მდებარეობს ბარ-რესტორანი „პაოლო“?
ბარ-რესტორანი „პაოლო“ 2017 წლიდან ფუნქციონირებს, ქუთაისში, რუსთაველის გამზირის, # 5-ში მდებარეობს.
წარმატების მთავარი ფორმულა რა არის?
წარმატებული რესტორნის გამართვა უფრო მეტს გულისხმობს, ვიდრე, უბრალოდ, კარგი საკვების მირთმევას და ვიზუალურად მიმზიდველი ატმოსფეროს შექმნას. პირველ რიგში, ხარისხიანი საკვები. გემრიელი, მაღალი ხარისხის კერძების მირთმევა ნებისმიერი წარმატებული რესტორნის ქვაკუთხედია. გემოვნებისა და პრეზენტაციის თანამიმდევრობა არის გასაღები მომხმარებლის დასაბრუნებლად. საუკეთესო სერვისის მიწოდება, თავაზიანობა, ყურადღება და ეფექტური მომსახურება, რომელიც აუცილებლად დატოვებს ხანგრძლივ შთაბეჭდილებას მომხმარებელზე. ასევე, აუცილებელია გაყიდვების უნიკალური წინადადება და თანამიმდევრული ბრენდინგი.
მომხმარებლის ინტერესის გათვალისწინება რამდენად მნიშვნელოვანია და რას იტყვით ამის შესახებ?
ყოველი მომხმარებლის ინტერესი და სურვილი ჩვენთვის, როგორც მასპინძლისთვის, უმნიშვნელოვანესია. მუდმივად ვცდილობთ თითოეული სტუმარი მაქსიმალურად კმაყოფილი და ნასიამოვნები დარჩეს. ჩვენ მათ დღეზე ვზრუნავთ.
ქართულ-ევროპული გემოები… როგორ იქმნება მათი ნაზავი?
ქართული და ევროპული გემოვნების შერწყმამ შეიძლება გემოების უნიკალურობა გამოიწვიოს. ქართული სამზარეულო თავისი თამამი და არომატული კერძებით ცნობილია. მეორე მხრივ, ევროპული სამზარეულო მრავალფეროვანი და განსხვავებულია. საერთო ჯამში, ქართული და ევროპული გემოების წარმატებული შერწყმით იქმნება ორი კულინარიული ტრადიციის ჰარმონიული და გემრიელი ნაზავი.
გემრიელი კერძები და ესთეტიკა, როგორ ხდება მათი შერწყმა?
თანამიმდევრული ესთეტიკა მთელ რესტორანში, დეკორიდან მენიუს დიზაინამდე, ჰარმონიულ და დასამახსოვრებელ გამოცდილებას ქმნის. ამ ელემენტების კომბინაციით „პაოლო“ ქმნის გარემოს, სადაც გემრიელი საკვები და ესთეტიკა მუშაობს საათივით, რათა დააკმაყოფილოს მომხმარებელი და ხანგრძლივი შთაბეჭდილება დატოვოს.
რა არის თქვენთვის „პაოლო“?
„პაოლო“ ჩემთვის არის სისადავე და ელეგანტურობა, რომელსაც კერძების პიკანტური არომატი ამრავალფეროვნებს.
სამომავლო გეგმები გაგვაცანით…
ღვინის დეგუსტაციის ღონისძიებები რეგიონებიდან სხვადასხვა ჯიშის არჩევანით, რითაც მცირე მეწარმეებს განვითარებასა და რეალიზაციაში ხელს შევუწყობთ. მნიშვნელოვანია ღვინისა და საკვების შერწყმა, რათა ჩვენი მენიუს ელემენტების დამატებითი არომატი სხვადასხვა ღვინოსთან უკეთ ვაჩვენოთ.
ტექსტი: ნანა კუკულავა
ფოტო: ლანა ვახტანგაძე